Si të zgjidhni kukullën e duhur të seksit femër

Me kaq shumë lloje, madhësi dhe veçori të ndryshme të disponueshme, zgjedhja e kukullës së duhur të seksit femër mund të jetë frikësuese. Për fat të mirë, me disa këshilla dhe truke, mund të gjeni shoqëruesin e përsosur të kukullës të rritur që i përshtatet nevojave dhe dëshirave tuaja.

Dallimet kryesore në Kukullat e të rriturve 

Kur zgjidhni kukullën perfekte të rritur për ju, ka disa veçori që duhet të merren parasysh, njohja e dallimeve kryesore midis çdo lloji të kukullës së rritur mund t'ju ndihmojë të bëni një zgjedhje më e informuar kur kërkoni një shoqërues të ri.

Female sex doll guide

Silikon kundër TPE

Hapi i parë në zgjedhjen e kukullës së duhur femërore të seksit është të kuptuarit e dallimeve kryesore midis kukullave të rritura. Në përgjithësi, ekzistojnë dy lloje të kukullave të rritura: silikoni dhe TPE (elastomer termoplastik). Silikoni është një material më i shtrenjtë dhe me cilësi më të lartë që është rezistent ndaj grisjes dhe konsumit të tjerë. Kukullat e të rriturve silikoni janë më realiste dhe kanë tipare më të holla të fytyrës. TPE nga ana tjetër, është një material më i butë, më i përballueshëm, është e rëndësishme të merren parasysh avantazhet dhe disavantazhet e secilit lloj përpara se të merrni vendimin tuaj.

 

Madhësia dhe pesha

Madhësia dhe pesha janë gjithashtu faktorë të rëndësishëm kur zgjidhni kukullën e duhur të seksit femër. Madhësia e kukullës suaj të rritur duhet të pasqyrojë llojin tuaj të trupit dhe është e rëndësishme të gjeni atë që do të jetë e lehtë për t'u manovruar dhe ruajtur. Një kukull më e rëndë e rritur mund të jetë më e vështirë për t'u pozicionuar, ndërsa një kukull më e lehtë mund të jetë më e lehtë për t'u lëvizur.

Female sex doll guide

Pozicioni i zgjedhjes

Një faktor tjetër kyç që duhet marrë parasysh kur zgjedh kukullën e duhur të rritur është pozicioni. Kukulla të ndryshme kanë poza ose pozicione të ndryshme dhe kjo mund të jetë një pjesë e rëndësishme e procesit tuaj të vendimmarrjes. Ju mund të preferoni një lloj qëndrimi të caktuar, si p.sh. shtrirë, ulur ose përkulur në një mënyrë të veçantë. Njohja e opsioneve të disponueshme mund t'ju ndihmojë të gjeni llojin e pozicionit që është më i rehatshëm për ju. Për momentin, ne ofrojmë kukulla seksi femra në këmbë dhe jo në këmbë . Pra, në varësi të faktit nëse dëshironi të luani, të relaksoheni ose të krijoni një marrëdhënie të qëndrueshme me kukullën tuaj të rritur , do të përcaktoni nëse dëshironi që ajo të jetë në gjendje të qëndrojë në këmbë ose të ulet.

Ju lutemi, merrni parasysh që kukullat lëvizëse automatike nuk mund të qëndrojnë.

 Cili gji është më i mirë?

Përveç madhësisë dhe peshës, mund të merrni parasysh edhe llojin e gjinjve që ka kukulla juaj e rritur . Ka disa lloje të disponueshme, nga të mëdha dhe të gjalla në të vogla dhe natyrale. Ju duhet të zgjidhni llojin e gjoksit që ju duket më tërheqës në mënyrë që të përfitoni sa më shumë nga përvoja juaj me shoqëruesen tuaj. Implantet e gjirit me xhel shpesh konsiderohen si përvoja më e ngjashme me jetën, kështu që mund të ia vlen të paguani pak më shumë për një prekje më të këndshme.

Female sex doll guide

Luaj me flokët e mi 

Duhet të mendoni gjithashtu për materialin e përdorur për të bërë flokët e një kukulle të rritur përpara se të bëni një porosi në internet. Zakonisht ka dy opsione, flokë të implantuar ose paruke.   Flokët e implantuar janë më realistë dhe më jetëgjatë, ndërsa opsionet e parukeve janë shpesh më të lehta për t'u stiluar dhe ndryshuar. Lloji i flokëve që zgjidhni duhet të pasqyrojë gjithashtu preferencat tuaja - nëse ju pëlqen një stil apo ngjyrë e caktuar, atëherë sigurohuni që të kërkoni një kukull të rritur me karakteristika të ngjashme.

Robot seksi Veçori realiste

Më në fund, mund të dëshironi të merrni parasysh edhe tiparet realiste të kukullës suaj të rritur. Për shembull, disa modele vijnë me inteligjencë AI, duke kujtuar emrin dhe hobi tuaj me pjesë robotike si sytë e lëvizshëm dhe funksionet e fytyrës që janë krijuar për të ofruar një përvojë më të gjallë. Kjo është ideale për një përvojë interaktive të të dashurës.

Por, nëse doni të zbrisni dhe të pisni pa bisedën, duhet të dini se ne ofrojmë kukulla seksi femra që rënkojnë kur preken dhe modele të tjera të avancuara kukullash seksi që kanë lëvizje të automatizuara gjatë seksit luaj kjo shtrihet në një funksion thithjeje midis këmbëve të saj për një ndjenjë intime hiper-realiste.

Vagina e fiksuar dhe e parregulluar

E fundit, por jo më pak e rëndësishme, debati i madh, Vagina e fiksuar dhe e parregulluar

Në të vërtetë nuk ka asnjë që është më i mirë se tjetri, në të vërtetë varet nga individi dhe çfarë i përshtatet atij dhe nevojave të tyre. Rregullimi është i shkëlqyeshëm, pasi mund të ndihet dhe duket më realist, megjithatë i parregulluari ofron komoditet të madh me pastrim të lehtë.

 

Kthehu në blog