Shqyrtimet e klientëve

shumë i kënaqur me cilësinë e produktit, paketimin e sigurt, çmimin dhe korrierët Koha e shpejtë e dorëzimit. Komunikimi nga ky shitës është i jashtëzakonshëm, i shpejtë dhe i sjellshëm. Pasi ka blerë produkte të ngjashme nga shitës të tjerë, ky dyqan qëndron kokë e shpatulla mbi konkurrentët e tij. Unë rekomandoj shumë këtë shitës..!!!!! Pesë yje nuk duken mjaftueshëm adekuat....!!

Hm Tech Sex Doll Desiree

Terence B (NSW)

 

Jam shumë i lumtur me Roxy-n, ajo është më e mirë se sa e kisha imagjinuar.

Shërbim i shpejtë dhe i matur, faleminderit Antonio.

Hm Tech Sex Doll Roxy

(ANONYME. QLD)

 

Çfarë ndryshimi i lojës, kjo është e ardhmja.. lëvizja e bën edhe më argëtuese! mbresëlënëse! Çmimi i madh! Cilësi e madhe! Do të blejë sërish së shpejti.

Kukulla seksi e Lëvizjes Teknike Hm Nikki

(Shënoni T. VIC)

 

Të jem i sinqertë, isha i shqetësuar të isha kukulla ime e parë e seksit, por uau sa produkt i jashtëzakonshëm kaq realist dhe i bukur, gjiri me xhel i përmirësuar është i domosdoshëm. Faleminderit Mia për shërbimin e shkëlqyer dhe durimin me të gjitha pyetjet e mia 

Irontech Doll TPE Jasmine

(Sam B. TAS)