Collection: Të brendshme femrash SEKSI - E dashura me qershi

Ju lutemi sigurohuni që t'i lani të gjitha rrobat përpara se t'i vishni në kukullën tuaj të dashurisë.

Rrobat e reja, të palara kanë ngjyra që mund të shkaktojnë njolla në kukullën tuaj të dashurisë, pasi të keni marrë rrobat/të brendshmet, ju lutemi lani për të hequr çdo ngjyrë nga pëlhura.

Rekomandohet të mos mbani rroba në kukullën tuaj të dashurisë për periudha të gjata kohore, është më mirë ta ruani kukullën tuaj të dashurisë pa rroba.

Njollat ​​mund të hiqen nga kukulla juaj e dashurisë dhe do të zbehen me kalimin e kohës, megjithatë është mirë të merrni masa paraprake për të parandaluar njollat.

Shmangni ngjyrat e errëta si e kuqja dhe bluja e errët, këto ngjyra ende mund të shkaktojnë njolla edhe pas larjes, ne nuk shesim artikuj të këtyre ngjyrave për këtë arsye.

289 produkte