Kalo te informacioni i produktit
1 e 13

cherry-sweet-heart

Irontech Premium TPE Doll Sex Love - Kanako 159cm

Irontech Premium TPE Doll Sex Love - Kanako 159cm

Çmimi i rregullt $2,599.99 AUD
Çmimi i rregullt $3,599.99 AUD Çmimi i shitjes, çmimi i shitjeve $2,599.99 AUD
Shitje E shitur
Transporti llogaritet në përfundim të blerjes.
 • White
  Natural
  Tan
  Black
 • Normal
  Skeleton
 • Moaning
 • Non-Standing
  Standing
 • SRF1
  SRF2
  SRF3
  SRF4
  SRF5
  SRF6
 • ST1
  ST2
  ST3
  ST4
  ST5
 • None
  Style 1
  Style 2
  Style 3
 • Fixed
  Insert
 • 3cm
  4cm
  5cm
  6cm
 • Flesh
  Pink
  Black
  Brown
 • Hollow (softer)
  Solid (firmer)
  Gel Breast
 • SR1
  SR2
  SR3
  SR4
  SR5
  SR6
  SR7
  SR8
  SR9
  SR10
  SR11
  SR12
 • P1
  P2
  P3
  P4
  P5
  P6
  P7
  P8
  P9
 • N1
  N2
  N3
  N4
  N5
  N6
  N7
  N8
  N9
  N10
  N11
  N12
  N13
 • A1
  A2
  A3
  A4
  A5
  A6
  A7
  A8
  A9
  A10
  A11
  A12
 • S1
  S2
  S3
  S4
  S5
  S6
  S7
  S8
  S9

DËRGIM FALAS DISKRETE EXPRESS NË TË GJITHË BOTËN (pa etiketa në kuti)

Kukulla seksuale e dashurisë Irontech Premium TPE 

Kukulla si në foto.

Nyjet e lëvizshme: gjunjët, krahët, gishtat, gishtat e këmbëve, bërrylat, kyçet e dorës, beli

TPE Mjekësore+Skelet prej çeliku inox aktiv

Matja e trupit të kukullës

Lartësia: 159 cm

Gjerësia e shpatullave: 36.5cm

Vija e gjoksit: 87cm

Nën gji: 67,5 cm

Beli: 65cm

Vija e poshtme: 100 cm

Vija e kofshës: 51,5 cm

Calfline: 33cm

Krahu: 66cm

Këmba: 85.5cm

Këmbët: 21.5cm

Pesha: 38 kg

Funksioni:
Seksi vaginal, anal dhe oral është i disponueshëm

Përfshirjet e ARTIKUJVE: 

1X MANUAL PERDORIMI

SHAFTË NXEHËSE 1X

1X klizmë PASTRIMI

1X TË BENJSHME SEKSI (TË ZGJEDHURA RASTËSISHME)

Përjashtimet: Veshjet dhe bizhuteritë në foto janë vetëm për demonstrim. Këto nuk janë përfshirë

Shikoni detajet e plota